De jeugdcommissie (JC) houdt zich kortweg bezig met alle dingen op Ad Astra die te maken hebben met de jeugd, jullie dus. Daarom komen we een keer in de maand bij elkaar en bespreken dan alles wat moet gebeuren en wat is gebeurd. De JC bestaat uit de volgende mensen, met tevens de voornaamste verantwoordelijkheden aangegeven:

  • Mark van Dijk, tel nr. 06 51031277, Gele & groene competitie en coördinatie met bestuur
  • Karin Schutte, tel nr. 06 34264177, Gele competitie
  • Alwin van Bentum tel nr. 06-12953631 World Tour Oranje
  • Vacature – vrijwilliger gezocht , World tour Rood

Aardig wat mensen dus in die JC, maar die zijn ook wel nodig om de racketmiddagen, de jeugdclubkampioenschappen, de jeugdcompetitie, het ouder-kind toernooi en nog veel meer dingen voor jullie te organiseren, om het clubblad vol te krijgen en te beslissen over al die zaken die met de jeugd te maken hebben. De JC is dus hartstikke enthousiast en met hulp van nog eens vele anderen proberen wij om er voor jullie elk jaar weer een feest van te maken om op Ad Astra te tennissen.

Als je iets toch niet kunt vinden, of als je ideeën, vragen, etc. hebt, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of benader een van de JC leden direct

Veel plezier op deze site!

T.b.v. de jeugd van Ad Astra is er ook een Facebook-pagina geopend.
Kijk naar: https://www.facebook.com/Ad-Astra-Jeugd-881101742011676/?fref=nf

 

 

20090519 racket