logo de tennishalBeste tennisser,

U heeft de afgelopen maanden één of diverse keren een baan bij onze tennishal gehuurd. Via deze email willen wij u informeren over het nieuwe boekingssysteem van Tennishal Tiod/Ad Astra. Jarenlang hebben wij met hulp van diverse vrijwilligers een eigen boekingssysteem gehad. Hierbij werd met behulp van een tag, die opgehaald moest worden bij één van onze vrijwilligers, toegang tot de hal verkregen. Vervolgens werden dan ook de lichten geactiveerd. Met ingang van vandaag zijn wij overgestapt naar een nieuw boekingssysteem van de KNLTB genaamd Tennisboeker welke het boeken van een tennisbaan vereenvoudigt.

Hoe werkt het?

Via de link Tennisboeker komt u direct op de boekingssite van onze tennishal. Deze link staat overigens ook op onze website. Om een tennisbaan te boeken zult u wel eenmalig een account moeten aanmaken. Vervolgens kunt u met uw eigen account een tennisbaan boeken op het moment dat een baan beschikbaar is, via Ideal direct afrekenen en u ontvangt ter bevestiging een email met daarin de code waarmee u toegang verkrijgt tot de tennishal. Vooralsnog is dit een code die voor iedereen hetzelfde is, maar op den duur zal dit hoogstwaarschijnlijk veranderen in een eenmalig te gebruiken persoonlijke code. Het licht wordt op afstand automatisch geactiveerd.

En om het nog mooier te maken, u kunt nu boeken en over 15 minuten * al spelen. Dus kan u in het zomerseizoen bijvoorbeeld vanwege regen buiten niet meer kunnen spelen, of heeft u binnenkort gewoon zin om meteen te kunnen tennissen, dan kunt u dat nu heel eenvoudig bij ons regelen.

(*) De starttijden van een baanhuur gedurende het winterseizoen beginnen altijd op een heel uur.

De tag die u tot voor kort gebruikte, kunt u niet meer voor losse baanhuur gebruiken. LET OP: Als u ook een vaste baan huurt, dan is deze wel nog te gebruiken.

LET OP: De oude boekingslink kan u niet meer gebruiken aangezien de boekingen in dat systeem niet meer bijgewerkt worden.

Mocht u een tag aangeschaft hebben tegen betaling van 10 euro borg en u wilt deze borg graag retour ontvangen, dan kunt u de tag voorzien van een briefje met voor- en achternaam, telefoonnummer en bankrekeningnummer en opsturen naar:

Tennishal Tiod/Ad Astra
p/a Robert van Bentum
Kraagroos 52
2761 JS Zevenhuizen

Vervolgens zal de borg z.s.m. overgemaakt worden op uw bankrekening.

NB: Er zijn ook tags in omloop waar geen borg voor betaald is, dus het vriendelijke verzoek om alleen tags in te leveren waarvoor betaald is. De tennishal is geen commerciële onderneming en heeft niet voldoende middelen om alle tags waarvoor geen borg is betaald ook uit te kunnen betalen.

Wij hopen dat u in de toekomst nog vaak gebruik zult maken van onze tennishal!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Tennishal Tiod/Ad Astra