Beste leden,

We hebben een heel vervelende tijd achter de rug. Voor zover ik weet, hebben slechts twee leden van onze vereniging een Coronabesmetting opgelopen. Helaas is het virus nog niet weg en blijft oppassen zeer vereist.

Vanaf 11 mei hebben we stapsgewijs het tennissen in deze spannende Coronatijd weer kunnen oppakken. Vanaf 1 juli mag er naast het reeds toegestane tennissen ook weer gebruik gemaakt worden van de bar en kunnen consumpties op het terras genuttigd worden. Echter wel volgens een door de barcommissie opgezet protocol. De 1,5 m regel blijft voor leden > 18 jaar op het hele park gehandhaafd. We hebben een behoorlijke omzet van de bar misgelopen vooral door het niet doorgaan van de voorjaarscompetitie. Hopelijk kunnen we daar nu weer wat van gaan inhalen. De evenementencommissie heeft een behoorlijk aantal acties/evenementen bedacht en ik hoop, dat velen hieraan mee gaan doen. Het eerste evenement is het lock out openingstoernooi op 5 juli.

Gelukkig hebben zich weer vele nieuwe leden gemeld. Vooral de Maak Kennis Met Tennis actie is een groot succes. Zij moeten zich nu zo snel als mogelijk thuis gaan voelen in onze club. Een mogelijkheid daartoe, naast het nemen van les, is deelname aan de racketavond op iedere maandag van 19:30 – 22:00 uur. Ik roep zowel bestaande als de nieuwe leden op om hier aan mee te doen. Een hele mooie manier om in onze club te integreren. Er zijn voorlopig 4 banen voor de racketavond gereserveerd. Dit is goed voor 32 deelnemers. Zodra er meer deelnemers zijn, komt er een baan bij.
Ik wens een ieder nog een hele fijne en sportieve tweede helft van het tennisseizoen toe.

Gerard van Bentum

Voorzitter.