Best lid van Ad Astra,

Afgelopen woensdag om 17.00 uur kwam de KNLTB met de melding om de regels te versoepelen met betrekking tot het spelen van dubbels. Dubbelen is voorlopig weer mogelijk vanaf 23 Mei 2020 09.00 uur
Algemene regels in Corona tijd zoals eerder verstrekt blijven van kracht, extra nadruk:

Tijdens het dubbelen:

  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Geef geen high fives.
  • Wissel van baanhelft met de klok mee.
  • Maak geen gebruik van de scoreborden op de baan.
  • Ga tussendoor niet dichtbij elkaar zitten.
  • Was je handen bij thuiskomst.

Na het spelen:

  • Ga niet op het terras zitten, maar ga na het spelen direct naar huis.

Op vrijdag 22 mei is er telefonisch contact geweest met Sportpunt.Gouda over het mogen dubbelen, zij gaan dit na het weekend opnemen met de gemeente Gouda. Sportpunt.Gouda melde dat de gemeente Gouda tot nu toe alle regelingen van de KNLTB heeft overgenomen, waardoor wij jullie alvast mogen informeren dat er weer gedubbeld mag worden.
Komende week verwachten wij de definitieve toestemming te verkrijgen.

Terras:

Sportpunt.Gouda melde in het telefoongesprek dat opening van het terras vanaf 1 juni vooralsnog niet kan. Dit punt wordt wel met prioriteit aangekaart bij de gemeente Gouda.

Baan reserveren via de KNLTB app

Via het huidige baan reserveringssysteem van de KNLTB app is het mogelijk meerdere tijdsblokken achter elkaar te reserveren. Dat is niet gewenst. Hiermee ontneem je anderen de mogelijkheid te kunnen plannen en spelen. Wil je meer spelen dan 45 minuten op de dag dat je al gepland hebt, reserveer dan (via de KNLTB app) nadat je gespeeld hebt een baan net zoals dat middels het afhangbord ging.

Racket Avond op de maandag vanaf 19.30 uur

Omdat er nu ook gedubbeld mag worden verzoeken wij aan degene die dat willen dat zij een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Toernooien:

De KNLTB heeft besloten alle Open Toernooien tot en met 2 augustus te annuleren (week 31). Dit geldt ook voor het VeteranenToernooi van begin juli op ons park. De mogelijkheid van de organisatie van toernooien tussen 2 augustus en 1 september wordt nog open gehouden. Uiterlijk half juni zal er door de KNLTB een besluit worden genomen over de toernooien na 2 augustus.
Voor Junioren Tour toernooien geldt dat deze geannuleerd zijn tot en met 1 juli.

Onze evenementen commissie gaat zich komende week beraden over de mogelijkheden om (buiten de laddercompetitie om) intern enige evenementen te gaan organiseren. Zodra daar meer over bekend is zullen wij je uiteraard nader informeren.