Kinderen kunnen nu weer trainen, maar vrij spelen is nog niet mogelijk.
(Volwassenen helaas nog niet)

Sinds afgelopen 29 April 2020 kunnen kinderen gelukkig weer trainen op ons park, oh wat waren ze weer blij dat het weer kon.
Het bestuur van Ad Astra heeft besloten dat het tennispark de gehele week van 09:00 tot 20.00 open kan zijn mits er een toezichthouder aanwezig is die toeziet op het naleven van het Corona protocol.
Het bestuur heeft getracht vrijwilligers voor de toezichthoudende rol te vinden, maar dat is helaas niet gelukt. Daarom is er besloten dezelfde regeling te gaan toepassen als bij de tennisvereniging De Sluipers in Reeuwijk. Dat betekent, dat er altijd een van de ouders van de spelende kinderen aanwezig zal moeten zijn.
Met het pasje van het kind kan men via het zijhek op het park komen.

Onderhoud van het tennispark
De accommodatie commissie van Ad Astra kan nog wel een paar handjes gebruiken bij het onderhouden van het tennispark in deze coronatijd. Heb jij nu tijd om ons team (wellicht tijdelijk te versterken?) , we werken in principe 1 tot 2 maandagochtenden in de maand.
Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar Peter Overkamp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie van de tennisschool
Beste AD ASTRA leden,
Wat een bizar en abrupt einde van het winterseizoen hebben we gehad. We hopen dat iedereen van jullie gezond is en al stiekem weer een beetje durft te denken aan het slaan en bewegen op de tennisbaan.
Het heeft even geduurd voordat wij iets konden communiceren en wellicht hadden jullie eerder bericht van ons verwacht. Maar uiteraard is het voor ons roeien met de riemen die we hebben en heeft de onzekerheid het ook niet makkelijker gemaakt. Maar er gloort hoop voor tennissend Nederland.
Met de jeugd zijn we inmiddels gelukkig weer opgestart en de indeling van de senioren staat ook zo goed als klaar. De trainers staan te trappelen om ook met jullie aan de slag te gaan. We weten uiteraard nog niet wanneer en of we überhaupt op korte termijn gaan starten, maar we willen wel alles klaarzetten om geen tijd te verliezen. Er komen heel veel vragen binnen, vandaar dit bericht met informatie. Ik hoop dat dit duidelijkheid zal geven!

 • Inschrijvingen zomer 2020:
  De inschrijvingen zijn verwerkt en de indeling staat reeds klaar. Heb je nog niet ingeschreven doe dat dan svp nog zo spoedig mogelijk, dan delen we je nog in. Zie: www.imtennis.nl 
    
 • Aantal lesweken:
  We weten niet hoeveel lesweken we gaan halen, maar de indeling staat nu klaar op 17 lesweken met start 2 juni a.s. Mochten we eerder kunnen starten is het meegenomen, gaan we later starten zal het aantal lesweken ingekort worden. Bijvoorbeeld starten we 15 juni, zal het aantal lessen 15 weken zijn. Wij zullen ook alleen het geplande aantal lesweken gaan factureren, dus in het laatste voorbeeld worden dan 15 lessen worden gefactureerd. ( zie schema voor weekplanningen)
     
 • Zomer vakantie:
  In onze planning hebben we de eerste en de laatste week van de lagere school vakantie meegenomen in de planning en vallen er dus 4 weken uit.
      
 • Compensatie winterseizoen 2019-2020
  Helaas is het voor ons niet te doen om de gemiste tennislessen van afgelopen winter nog in te gaan halen of te vergoeden. Wij zullen wel een event / toernooi gaan plannen voor jullie ( zodra dit weer mag) ter compensatie. Info hierover volgt.
      
 • Hygiëne
  De laatste weken zijn we druk bezig geweest met de corona protocollen om de lessen zo veilig mogelijk in te vullen. Voordat de lessen starten zullen we deze ( dan actuele ) richtlijn met jullie delen uiteraard.