Het eerste competitie weekend is achter de rug. We hebben weer veel mooie en spannende wedstrijden langs zien komen. Hier een kort overzicht van onze teams!

Vrijdagavond:
HD17+ AA1: Het heren dubbel team mocht de najaarscompetitie beginnen met een uitwedstrijd in Bodegraven. Een gelijk opgaande strijd eindigde in een 2-2 stand.

HD35+ AA1: Het thuis spelende Ad Astra liep tegen een 0-3 achterstand aan. De eer werd gered door Lennerd en Robby, die onder aanmoediging van het overgebleven publiek op baan 7 een knappe overwinning binnen wisten te slepen in de supertiebreak.

DD17+ AA1: De dames speelden uit in Wassenaar. Ondanks dat twee wedstrijden net aan waren verloren in een supertiebreak was er voor de dames helaas geen puntje te behalen deze speeldag. Deze week hard trainen en volgende week weer nieuwe kansen!

Mix35+ AA1: Het eerste mixteam moest alle zeilen bijzetten om er een gelijkspel uit te slepen. Na een inzinking in de 2e set kregen Liesbeth en Roderik de smaak weer te pakken en wonnen zij de supertiebreak. Uitslag: 2-2

Mix35+ AA2: Het thuisspelende team heeft een goede overwinnen geboekt door 3-1 te winnen van Montfoort. De HD ging helaas verloren in een supertiebreak waardoor zij nog een punt tegen kregen.

Mix35+ AA3: Ook dit team had een gelukje: een uitwedstrijd bij onze Goudse buren Be Quick, dat is altijd makkelijk te bereiken! Na hard werken eindigde dit in een 2-2 gelijkspel.

Mix35+ AA4: Ook zij speelden een uitwedstrijd en moesten afreizen naar Zevenhuizen. Uiteindelijk werd hier 3-1 verloren. De Goudse eer werd knap gered doordat Frank en Conny 12-14 wonnen in de supertiebreak!

Zaterdag:
Heren17+ AA1: De zaterdag ging goed van start door een 6-0 overwinning van het thuis spelende team. Niks meer aan doen en volgende week lekker op dezelfde manier doorgaan!

Heren17+ Rdam AA1: Zij moesten afreizen naar Dordrecht om daar hun najaarscompetitie te beginnen. Uiteindelijk wonnen onze clubgenomen met 2-3.

Dames17+ Rdam AA1: De dames moesten op hun eerste speeldag aantreden tegen TRIOMF. Uiteindelijk werd hier met 3-2 verloren. Slechts een nipt verlies, dus volgende week weer met goede moed aantreden.

GD17+ AA1: Dit thuis spelende team wist, net als het heren team, alle partijen te winnen. De partijen werden met nette cijfers gewonnen. Een goede 4-0 winst op de eerste dag, ga zo door!

Zondag:
Heren AA1: Niet het gedroomde begin van de najaarscompetitie. Een sterke tegenstander zorgde ervoor dat bij het uit-spelende Ad Astra de ballen niet belandde waar deze bedoeld waren. De eer van Gouda werd gered door Felix die zijn single won. Uitslag 5-1 verloren.